Axel var väldigt lyhörd för våra önskemål och komponerade en utsökt 3-rätters middag för oss och alla våra gäster. Vi är väldigt imponerade av hans mat, service och samarbete och är mycket glada över att det finns tillgång till såväl högklassig catering som restaurangverksamhet i Flens kommun.

~Lena och Richard Montgomery

Tuvekärr gård, Flen

“Vi har haft den stora glädjen att njuta av Axels utomordentligt goda, vällagade och spännande mat vid en lunch på Fjellskäfte i samband med ett barndop. Alla gästerna var med all rätt mäkta imponerade över Axels kulinariska förmåga!”

~ Marianne von der Esch med familj
“Axels mat, allt ifrån förmiddagssmörgås till trerättersmiddagen, var som ”pricken över i:et” vid vårt styrelsemöte. Fantastisk mat, dryck och service!”
~ Lisa Kjellén, delägare och styrelseledamot AB Gullringsbo Egendomar
“Att bjuda på trestjärniga middagar i hemmiljö ger svenska och utländska gäster en upplevelse för livet”
~ Ulf Jonströmer, Gripsnäs slott, VD och ägare BrainHeart Energy Sweden AB
“Axel (Axellent) har förmågan att komponera en förstklassig meny och sedan genomföra den med stor kompetens. Med Axel i köket har vi kunnat bjuda våra gäster på *** Michelinupplevelser mitt i Södermanland!”
~ Peder Johnson, medgrundare till bland andra D. Carnegie & Co., Stendörren Fastigheter, Storholmen förvaltning
“Jag har fått förmånen att njuta av Axels goda och kreativa matkonst både i privata hem och i affärssammanhang”
~ Rolf Lydahl, Sofielunds Herrgård, VD och ägare Sofielunds Fastigheter AB
“Axel höjde nivån på matupplevelserna hos oss på Sparreholms slott med sin innovativa mat med fantastiska smaker. Nu rekommenderar vi varmt ett besök till hans restaurang vid bruket i Hälleforsnäs.”
~ Anna Karinen, Sparreholms slott, Studsvik AB
“Med Axel i köket blir middagen till en härlig upplevelse för öga och mage, särskilt hans känsla för vilt i olika former”
~ Katarina Klingspor, Styrelseledamot Klövern AB, Corem Property Group AB,
“Axel (Axellent) lagar mycket god mat, spännande och vackert presenterad. Vi och våra gäster är mycket nöjda med vårt långvariga samarbete”
~ Johan Klingspor, Stora Sundby Slott, Biby Herrgård
“One of the most sophisticated food art yet elegant and so delicious I have ever tasted in my life.. ”
~ Agustinus P. Widodo, Head of IT
“Axellent serves dishes and inspiration from the 8 two and three star restaurants he has been working as a chef. You can recognise that in every detail”
~ Cynthia Jonströmer, Gripsnäs slott, Brainheart Captial AB

Axel Johnssons historia

Mitt namn är Axel, grundare av Axellent – en lyxig cateringrestaurang. Axellent är resultatet av den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig från flertalet lyxkrogar världen över där matlagning förvandlats till konstnärskap.

Alla drömmer om att ha en egen lyxkock i köket och lyxcatering bygger på just den idén: att du själv väljer den ideala platsen för dig och dina gäster att avnjuta den perfekta middagen i lugn och ro. Kanske är det i ett vackert hem, ett representativt kontor eller kanske i en hyrd lokal.

Axellent arrangerar avslutningen på en viktig förhandling, en stilfull och utsökt middag för en jubilar, delikata tilltugg och smårätter till champagnen för ett kundevent och mycket mer.

Genom Axellents hemsida väljer du själv lokal. Meny och viner väljs sedan i samråd med mig och en sommelier för att skapa den bästa upplevelsen.

Vi ses i ditt kök!

Axel Johnsson, Axellent